11.10.2007 г., 11:29 ч.

Спомен 

  Поезия
606 0 4
Спомняш ли си времената, когато бяхме двамата щастливи?
Спомняш ли си ти, че беше винаги до мен?
Спомням си, че бяхме млади, диви и красиви.
И живяхме двама лудо ден след ден.

Помниш ли или ме забрави вече?
Помниш ли или пък друга спомена изтри?
Помня аз, че ме обичаш, ти ми рече...
Ала... Край! Дотук със моите мечти!

© Димана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??