15.07.2008 г., 20:33 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
521 0 7
ТИ ОТНОВО СИ ТУК, СПОМЕН МОЙ,
ПАК ДОЙДЕ КАТО ГОСТ НЕПОКАНЕН,
СПОМЕН ЧИСТ КАТО ЛЕТЕН ПОРОЙ,
ПАК СИ ТУК ТИ, МИРАЖ МОЙ ИЗМАМЕН.

С ТЕБЕ ИДВАТ ДВЕ ТИХИ ОЧИ,
ДВЕ РЪЦЕ ПАК В МРАКА МЕ ГАЛЯТ,
КАКТО В СТАРИТЕ МИНАЛИ ДНИ
ТЕ ОТНОВО СЪРЦЕТО МИ ПАРЯТ.

АЛА ВСИЧКО Е МИНАЛО ВЕЧЕ,
САМО СПОМЕН ТИ МОЙ МИ ОСТАНА,
ИДВАШ ТИХО ПРИ МЕН ВСЯКА ВЕЧЕР,
ТЕБ СИ ИМАМ, НО НЕГО СИ НЯМАМ.

СПОМЕН МОЙ, АЗ ТЕ МОЛЯ ТРЪГНИ,
В МОИТЕ НОЩИ НЕ ИДВАЙ СИРОТНИ,
ТОЙ СИ ТРЪГНА, ЗАЩО ИДВАШ ТИ,
С ТЕБЕ ДНИТЕ СА ДВОЙНО САМОТНИ!?

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??