25.02.2008 г., 18:45 ч.

Спомен  

  Поезия
462 0 3
Запазих в сърцето си спомен
за вихър, за буря, за дъжд,
за думи неказани, нечути,
за ласки недадени, невзети.

Позволи да дойде обичта,
не я прогонвай с твоята забрана.
Макар и тайна, моята мечта
за обич е така желана.

Позволи да знам, че теб те има
и тайно да те мисля и зова,
и да си спомням пак онази зима,
която ненадейно ни събра.

Тогава мъничко ми беше нужно:
до теб да съм, за тебе да мечтая,
а знаех, че сме още чужди
и чужди ще останеме до края.

На думи и на клетви аз не вярвам,
не трогват ме, не плашат ме дори.
На мене толкоз мъничко ми трябва:
в сърцето любовта ми да гори.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На думи и на клетви аз не вярвам,
    не трогват ме, не плашат ме дори.
    На мене толкоз мъничко ми трябва:
    в сърцето любовта ми да гори.
    Прекрасно е,поздрави за хубавия стих Василена!!!
  • да , понякога думите са излишни , много ми хереса , браво!
  • Поздравления!!!
Предложения
: ??:??