13.08.2010 г., 12:56 ч.

Спомен 

  Поезия » Друга
627 0 8

 

 

                                               СПОМЕН

 

                                     Някъде в моята Варна

                                     едно ръкоделие недовършено остана...

 

                                     За теб не би черковната камбана.

                                     Не стихна даже и морето.

                                     Остана другата ти половина от сърцето.

                                     Ти дезертира, а той все още слага

                                     и за тебе чашата с кафето...

 

                                             

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??