9.09.2012 г., 12:26 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
418 0 1
Минава време и се сещам
за миналото между нас.
За всичко хубаво и лошо,
за лятото, изпълнено с екстаз.

И спомням си за хубавите дни,
изпълнени със смях и със закачки.
И нощите, покрити със звезди,
когато само с тебе бяхме.

И всичките ни хубави моменти,
когато си оставахме сами...
Усмивка на лицето ми се появява
и слънце във очите ми блести.

Но после сещам се за лошото ни време.
За всичко онова, което каза ти.
И от лицето ми усмивката се скрива,
напълват се очите със сълзи.

И облаците слънцето покриват,
и дъжд в душата ми вали.
И всичко друго ми се струва сиво,
когато спомням си за тези дни.

Минава време и се сещам
за миналото между нас.
За всичко хубаво и лошо,
за лятото, изпълнено с екстаз.

© Ния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??