16.09.2021 г., 14:32 ч.

Спомен 

  Поезия
613 0 0

Ако понякога ти казвам „Сбогом“,
не е защото искам да си тръгна.
В душата ми е тъй дъждовно,
просто ме е страх да те загубя.

 

Ако съм груба и дори враждебна,
не е защото спрях да те обичам.
Така ще ми е по-удочо,

ако без тебе се събудя.

 

И днес прегръщам като за последно,
защото може и да няма утре.
Погледай ме,посмей се,наслади се
и спомен да е ,пак ще е вълшебно.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??