13.10.2009 г., 21:38 ч.

Спомен за есен 

  Поезия
572 0 5

Багри. Необятност. Смях.
Златни точки във очите.
В ласка вятърна примрях,
с чудо волно във душата.
Птица в полет. Песен.
Белопери облаци над мен.
Бях докосната... до съвършенство.
Вълшебно листопадът прошумя.
 Смирение. И дъжд.
Отронен дъх на обич.
Дълбоко в себе си прибрах...
Спомен за омайна есен.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??