16.11.2004 г., 10:03 ч.

Спомена за теб 

  Поезия
1685 0 0

Спомена за теб

 

Бях до теб и сякаш се докоснах до рая.

Даже не се и съмнявах накрая

Понеже, божествено усещането беше...

А ти ангел, сигурна съм беше.

 

Така хубаво бе да се сгуша в теб.

И да съм толкова близо до теб.

В очите ти сини потънах и се изгубих.

В прекрасните руси коси, пръсти зарових.

 

Хубав бе, вкуса на устните ти.

Толкова нежен бе допира на кожата ти.

Всъщност мигове бяха, а за мен цяла вечност.

Толкова прекрасна бе тази близост.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??