10.12.2017 г., 21:27 ч.

Спомена за теб 

  Поезия » Любовна
415 4 0

Всичко е наред, знаеш, винаги ми е добре.
Усмихвам се на всяка дреболия като някое дете.
Щастлива съм, живота е прекрасен, нали...
Добре съм, нищичко не ми тежи...
Тези думи ще ти кажа и ще се слея със нощта.
Само спомени от мен ще оставя в твоята душа.
А и те със времето ще избледнеят, ще останат само имена...
Бледи сенки в миналото, тъжни като есента...
Парфюма ти ще усетя някъде, накога нали...
Ще се обърна за да те видя, но това няма да си ти...
Безлични заместители на спомена за теб...
Дори усмивката ти ще ми се привижда във всеки човек...
Ще чувам гласа ти навсякъде и твоя смях...
Ще се обърна и ще разбера, че пак се припознах...
Ще си мисля за теб ден и нощ и всеки час...
Възглавницата ще попива моите сълзи от плач без глас...
Но аз съм добре, живей си и не ме мисли...
Аз спомена за теб ще запазя, но моля те ти поне ме забрави....

 

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??