11.07.2008 г., 6:56 ч.

***(споменче) 

  Поезия
716 0 18

 

под песъчинки слънце
и шепот раковинен
на дъното на сака
във мидичка царица
проблесна
капка с дъх смокинен
пяна от прибоя
споменче... сълзица...

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??