21.02.2007 г., 7:39 ч.

спомени 

  Поезия
871 0 3

Колко болка е радоста,
когато тъжно завъртат се спомените.
Колко трайна е любовта
и времето на сълзите, отровните.

Всеки ден възкресявам  спомени.
Всеки ден по малко умирам.
Всеки ден се моля за прошка
и все пак назад аз отивам.

Нима нещастен е този ден
в който те срещнах любима?
Но по-нещастен сега съм без теб,
когато ти си замина...

© Анелия Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??