3.05.2007 г., 9:40 ч.

СПОМЕНИ 

  Поезия
801 0 17

Във мигове
на самота.
Във мигове
на безнадеждност.
Ти само
протегни ръка
и споменът
за мене ще усетиш.
Тефтерчето с
разголена душа
и снимка със
усмивка безметежна,
сълза, събрала гордостта
и детелинка символ
на надежда.
Те, спомените
тихо си лежат
във тези, уж
ненужни вещи,
сила съм вменила
да те заредят.
Засмей се!
И до нови срещи!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??