May 3, 2007, 9:40 AM

СПОМЕНИ 

  Poetry
796 0 17

Във мигове
на самота.
Във мигове
на безнадеждност.
Ти само
протегни ръка
и споменът
за мене ще усетиш.
Тефтерчето с
разголена душа
и снимка със
усмивка безметежна,
сълза, събрала гордостта
и детелинка символ
на надежда.
Те, спомените
тихо си лежат
във тези, уж
ненужни вещи,
сила съм вменила
да те заредят.
Засмей се!
И до нови срещи!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??