7.01.2022 г., 6:59 ч.

Споменът по теб... 

  Поезия » Друга
798 4 14

Небето слезе долу. И мълчи.
А чудни твои думи в локви плисват.
И почна да ти пари в две очи,
когато чу, че с остър спазъм дишам.
Когато чу, че в дъжд един съзрях,
че трябва да ми светнеш нощем горе.
Понеже се превърна в снимка с прах
и споменът по теб е пуснал корен.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??