3.07.2009 г., 22:48 ч.

Спомняй си понякога за мен... 

  Поезия » Любовна
763 0 2

03.07.09

 

Вдъхновено от http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=175289

 

Някой те обича както мен

и той те топли в нощите студени

и грижи се за тебе ден след ден,

а аз останах с чувства наранени

 

И този някой... никога не ще съм аз,

че ти във вярност си се врекла вече!

В сърцето ми ще легне пустота,

в душата мрак ще се засели, вечен...

 

Но ти понякога си спомняй дните,

прекарани във разговори с мен

и спомняй си... понякога, мечтите,

родили се от погледа ми уморен...

 

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??