11.01.2008 г., 23:51 ч.

Спри! 

  Поезия
642 0 4

Да мълчиш, а болката вътре в тебе да крещи.

Познато ли ти е, кажи?

На мене да!

 

Да се усмихваш, а сърцето в теб да плаче.

И туй не знаеш ти, нали?

Но аз знам и ме боли!

 

Да те разяжда гняв, а да обичаш.

Дали ще разбереш какво е?

Аз мога да ти кажа как изпепелява ме това...

 

Да държиш в ръцете си нечие сърце, а за това да нехаеш.

Това го можеш ти, нали?

Но давай, смачкай го, за да спре да ме боли...

© Тоня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??