27.03.2007 г., 19:17 ч.

Спри ме... 

  Поезия
1069 0 4

Спри ме

Нека много да ти липсвам,
да ме търсиш дълго, ненаситно ти,
да ме носиш в тебе разпиляна,
к
ато сянка да те следвам не огряна...

Да те будя във съня ти нощем, 
в безмълвни думи да те сплитам,
като самодива после да отлитам.
Спри ме, ако можеш още...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??