26.09.2006 г., 16:04 ч.

Спри се 

  Поезия
600 0 0
Сърцето ми крещи.
Умирам.
Мълчиш примирено и ти,
а аз събирам
разбитите вече мечти.
Спри се!
Не тръгвай! Ела...
Върни се!
Не потъвай във тая мъгла...

Сърцето ми мълчи.
Живея.
Шепнат тихо твоите очи,
а аз копнея
за последните изгубени лъчи.
Тичам.
А няма вече брод...
И те обичам!
Ранена от тоя живот... 


© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??