21.04.2024 г., 20:05 ч.

Спрямо словата - (без)отговорността на делата 

  Поезия
74 0 0

И словото
се огорчава -

 

горчивинѝ
да съобщава...

 

И горестѝ се,
и линее,

 

и в грях
винѝ се,

 

и
более...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??