26.07.2005 г., 23:32 ч.

Спътници в съня 

  Поезия
843 0 2
Събличам мислите.
Душ, благоухания...
В легло от рози
ги полагам нежно.
Повил с цветята
мъки и страдания,
превръщам ги
в любов,
надежда,
копнежи,
ласки
и желания.
Спътници
през сънища
развеждам.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??