26 jul 2005, 23:32

Спътници в съня 

  Poesía
855 0 2
Събличам мислите.
Душ, благоухания...
В легло от рози
ги полагам нежно.
Повил с цветята
мъки и страдания,
превръщам ги
в любов,
надежда,
копнежи,
ласки
и желания.
Спътници
през сънища
развеждам.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??