Сражение
Предаде се!
Развявайки
червените си прашки
над главата си,
сваляйки страстно сутиена!
Оставайки гола
в полумрака
върху кревата.
Яхна се отгоре ми
и взе дъха ми!
Тогава не знаех,
че червеното
не означава
знак за предаване,
а за опасност.
Пленник бях станал,
поддал се на ласката.
Единствено пушката
остана ми вярна!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Майсторско изпълнение!
Хубаво е, че не ти е потрябвало,
като подкрепление "Черешовото топче"!
Е, намират се и автоматични оръжия !
Но, така е когато няма предупредителни знаци за "Опасност".
Успех, Пепи !