Като малка капчица от дъжд,
стопила се под слънчевите ласки,
така изгарям аз за онзи мъж,
и по дяволите всичките ми маски.
Оставам гола, нямам нито свян,
и нито се замислям за нататък.
Нали сърце си имам, за любов,
а пък животът е безумно кратък...
© Елмаз Всички права запазени