Сред хилядите други!
Открих те!
Отново!
Ти превръщаше дъжда
в звезден прах за мен...
Сред хилядите други!
Теб единствено избрах!
Открих те!
Сред чакащи съпруги,
разделяща любов от гняв!
Живота ти обрекох
на грижи за деца и дом.
За щастието наше
един живот,
превзет със взлом.
Приливи и отливи
на сила и характер,
на нежни ласки
на ръце присвити във юмрук.
Минаха годините
на съдбата ни напук!
В нощна птица превърни се
над сиви нощи издигни се,
Важното е да се покрива
желанието да си щастлива
с факта, че си дива!
Дори ден не бих отрекъл
от дните ми със теб.
Но моя ли си,
аз не знам?
Но за теб
сърцето си
в дар ще дам!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Вие сте страхотни !