Сред сняг и студ
едно момиче върви,
и отново в умът
се появявяш ти.
Сред виелици страшни,
то върви все напред,
със сърце безстрашно
разтопява всичко от лед.
Сред сняг и студ,
момичето забързано тича,
следва прекрасния път,
към този, когото обича.
Любовта за миг разтопява
леденият град.
Любовта побеждава
цялото зло на света!
© Богдана Маринова Всички права запазени
Много е хубаво!!!6+