13.07.2011 г., 22:50 ч.

Сред вълните... 

  Поезия » Друга
1080 1 4

СРЕД ВЪЛНИТЕ...



Цял живот -
сред вълните
живях…
Урагани
калиха сърцето.
Бях спасител.
Удавница бях.
Имах суша.
Обичах –
Морето!

В битки
истини святи
прозрях.
В крак със бурите,
с вятър през рамо...
Ще сразя
и нелепия страх.
Страх –
от мъртво вълнение
само!

© Павлина Стаменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??