11.10.2020 г., 12:16 ч.

Среднощна закуска за времеяди 

  Поезия
224 1 0

Времеядите ме нападат, докато спя.
Кротко ръфат набъбналата ми същност.
Разбъркват соковете на младостта,
на чаши мляко я пият
до дъно.
И хляба чупят, докато спя.
Страхувам се, че като стана,
ще съм забравила за сладостта
да бъдем с тебе
двамата.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??