Oct 11, 2020, 12:16 PM

Среднощна закуска за времеяди 

  Poetry
223 1 0

Времеядите ме нападат, докато спя.
Кротко ръфат набъбналата ми същност.
Разбъркват соковете на младостта,
на чаши мляко я пият
до дъно.
И хляба чупят, докато спя.
Страхувам се, че като стана,
ще съм забравила за сладостта
да бъдем с тебе
двамата.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??