30.05.2010 г., 21:55 ч.

Среднощно кафе 

  Поезия
767 0 6
Седя във мрака, насаме със римите.
А тишината е по-лека от парфе.
Светлината на свещта... ранима е.
Сама съм. Със среднощното кафе.

Валят в очите прецъфтели истини,
кафена мъдрост и канелена тъга.
Дали реалност е или измислица,
но цялата съм мокра от дъжда!

Запалвам ритъма. Не ме интересува.
Нацепвам римите като с сатър.
Димът на нощното кафе рисува
две фигури с един... чадър.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??