29.07.2007 г., 13:56 ч.

Среща 

  Поезия
419 1 1
Срещнах те на улицата тиха,
   ти вървеше тъжен, мълчалив,
    аз погледнах те и се усмихнах,
     срещнах твоя поглед плах и тих.
       Бързо мина, бързо ти отмина,
          аз стоях с наведена глава,
            знаех, че за първи път обичам
              истински едно момче в света!

© Цветелина Дианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??