21.09.2008 г., 16:21 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
617 0 3

                                     Защо ми обеща тази среща,

                                     а после без жал ме излъга?

                                     Нима любов не получи насреща,

                                     или аз с нещо те излъгах?

 

                                     Уплаши се от мене май.

                                     Всеки ден само обещаваш.

                                     Но аз не ще те забравя знай

                                     дори отново да ме заблуждаваш.

 

                                     Без теб се будя и заспивам

                                     и ето, пак съм жива,

                                     но причината не я намирам,

                                     а сърцето пак пулсира.

 

                                      Мислиш,че няма да те искам.

                                      Страхуваш се от мойта красота.

                                      Едно само ще поискам

                                      и после ще ти кажа  "ДА".

                                     

                                   

 

                                

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??