10.07.2005 г., 21:46 ч.

Среща на съученици 

  Поезия
2333 0 3
-Е стана вече късно...

-Ще те изпратя до дома

-Не!Аз маршрутката изпуснах..

-Опасно е да си сама.

-Но сигурно за теб са във тревога.

-Ще се обадя и ще обясня.

-Нали разбираш,аз не мога.

Съпруга имаш и деца.

-Аз просто да със с теб до прага само.

-Не ме докосвай!Толкова си лош!

-Случайно бутнах твойто рамо.

-Е време е за "Лека нощ"

-Ти винаги така ме гониш.

-Бих искала.. Не може Г...

-Зная!Сълзи рониш?

-Ти винаги ме натъжаваш!

-Но нямам никаква вина!

-Последния трамвай.Какво решаваш?

-Аз трябва да ти обясня!

-Да!..Обади се някой ден

-Обаждай се ...

"НЕ МЕ ЗАБРАВЯЙ,СЕЩАЙ СЕ ЗА МЕН"

"НЕ ТЕ ЗАБРАВЯМ,ПОМИСЛИ ЗА МЕН"

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не-ве-ро-ят-но........нямам думи.Ей това остава-спомени,които винаги напомнят за нещо,което си е отишло но е оставило следи....
  • ех, че интересно и хубаво !
  • Спомените винаги са истински
Предложения
: ??:??