23.12.2023 г., 20:10 ч.

Среща - сладък мед 

  Поезия » Любовна, Еротична
219 1 0

 

Спомням си, дойде облечена,
само по палто...
дали не беше и съблечена,
стои в главата ми едно "Ако"...

 

Но помня!
Беше страст гореща!
За час, за два...
още споменът подсеща...

 

Целувки - сладък шоколад,
облизвах те сякаш векове!
Без почивка, пак и пак...
помня още твойте стонове!...

 

И после под звездите,
двамата със теб,
пак брояхме дните
до срещата ни - сладък мед!...

 

За да можем някак си в света,
да разтопим дори за миг 
дните, затворени в леда,
на милиони страхове!...

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??