20.05.2006 г., 19:16 ч.

СРЕЩАМ ТЕБ 

  Поезия
759 0 8

СРЕЩАМ ТЕБ

Чувам смях,
за мен утеха,
сещам грях,
за мен пьтека,
Жадуван блян,
за мен живот,
усещам свян,
за мен е плод.
Допирам жар,
за мен мечта,
посока-фар,
за мен сьдба.
Покривам свят,
за мен е шепа,
виждам цвят,
и срещам теб...

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??