May 20, 2006, 7:16 PM

СРЕЩАМ ТЕБ 

  Poetry
761 0 8

СРЕЩАМ ТЕБ

Чувам смях,
за мен утеха,
сещам грях,
за мен пьтека,
Жадуван блян,
за мен живот,
усещам свян,
за мен е плод.
Допирам жар,
за мен мечта,
посока-фар,
за мен сьдба.
Покривам свят,
за мен е шепа,
виждам цвят,
и срещам теб...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??