22.03.2008 г., 9:12 ч.

Срещам твоите очи 

  Поезия » Любовна
741 0 0

Обръщам се и попадам на твоите очи,
няма нужда да те питам нищо,
те ми казват всичко, което искам да зная,
толкова са чисти, нежни и искрени,
единствено желание, което оставят в мен е да те погаля,
а единственото, което искам е да те целуна,
свеждам погледа си на долу към твоите устни,
пламенно желая да ги докосна,
да не спирам да ги докосвам,
..........................................
да те преграна и почуствам като част от себе си,
да ти покажа какво е нежност и страст,
какво е да си желана и какво е да си обичана.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??