6.03.2009 г., 8:03 ч.

Срещнах те! 

  Поезия » Любовна
1002 0 3

(на мъжа, когото безумно обичам)

Срещнах те и се влюбих.
Денят ми се изпълни цял
с усмивки, щастие и смях,
всичко вече има свое място, дял.

Ти изпълваш живота ми с любов,
за твоята любов пее ми сърцето
и съм убедена, че ти си този,
когото цял живот ще обичам нежно.

Ти и само ти си моята любов,
теб и само теб в нощите желая.
Само с теб усещам щастието
как изпълва всяка моя клетка.

Без теб не си представям живота,
самотата ще нахлуе неканена в него.
Обичам те! Само теб обичам и желая!
Обичам те! Не искам и не мога да го крия!
Обичам те! Ти си моят истински свят!
Обичам те! Не ме напускай и забравяй!
Обичам те! Нека бъда твоята жена
пред очите на Бога и на целия свят!

Как ли съм живяла до днес
без теб и твоята любов?


Гр. Хасково
30.11.2008 г./ 01.20 ч.

А аз да кажа, че мене ме обича най-прекрасният и най-милият мъж на света! Обичам те, любими! Не го забравяй! Ти си всичко за мен!

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • mariniki (Магдалена Костадинова) 6-03-2009г. 10:14
    любов е това...хубаво е...
    tania72_1972@abv.bg (Таня Георгиева) 6-03-2009г. 08:05

    Благодаря и на двете ви за положителното отношение към това много лично за мен произведение! Бъдете живи и здрави и продължавайте да творите и вие все така прекрасни произведения! Поздрав!
  • любов е това...хубаво е...
Предложения
: ??:??