17.05.2016 г., 22:25 ч.

Сродна душа 

  Поезия » Друга
377 0 0

Вземи си раницата
Един пуловер
Черни, дебели чорапи 
Едни обувки за път
И ние вече сме там 
Където искаме
Където мечтаехме
Не може да бъдем спряни
Ние летим 
Отпочиваме само за чаша чай 
или твоето топло кафе
После потегляме отново на запад
Да, приличаме на птиците 
летим, макар в друга посока
С теб е хубаво да се лети
Един пуловер, а сякаш всичко
А ръката ми от твоята топла е
А душата ми с твоята в синхрон е
Това е то. Да накараш света да се смее
Само защото ти си щастлив..

© Нанси Михайлова Всички права запазени

Посветено е на Елица Наумова и общи преживявания.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??