13.11.2012 г., 14:04 ч.

Сталинград 

  Поезия » Гражданска
401 0 0

Слънцето изгря,
сутрин като предишната.
В средата на пустинята
между руините
туптят сърцата ни.
Сняг, неотъпкани пътеки
и краката ни потъват.
Замръзнали надежди
и мечти по пътя към Сталинград!

© Андреас Баадер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??