Nov 13, 2012, 2:04 PM

Сталинград 

  Poetry » Civilian
404 0 0

Слънцето изгря,
сутрин като предишната.
В средата на пустинята
между руините
туптят сърцата ни.
Сняг, неотъпкани пътеки
и краката ни потъват.
Замръзнали надежди
и мечти по пътя към Сталинград!

© Андреас Баадер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??