25.08.2007 г., 11:20 ч.

Станала е грешка! 

  Поезия
871 0 7
- Оо, как си, моето момиче? -
отекна в слушалката гласа
на този, който се от мен отричаше,
дошъл, горкият, пак да търси любовта...
- Но как? Тук станала е грешка!
И някой подиграл се е с вас,
не съм аз ничие момиче
и смея да твърдя, че не познавам този глас!
- Нима? Не съм в грешка, мило,
да те потърся върнах се сега.
Дойдох да разбера дали щастлива си,
как искам аз да чуя, че още си сама!
- Но как? Оо, да... момент... сега досещам се -
смутено на младежа отговорих аз,
- момичето, което търсите,
смени адреса си заради вас!
Възпрете се, ще ви помоля само,
да се завръщате едва сега.
Че тя с друг е и добре живее,
дали ще се похвалите и вие с това?!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??