Стани и ти депутат,
докато други живеят в ад,
докато има държавата проблеми,
ти и колегите ти ще сте засмени,
че отпуска голяма сте си гласували,
а че бедни хора са гладували –
това забравяте!(Нали?)
Нека държавата да оправяте*,
че това не се търпи!
А народът блее и мълчи...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
* – Това може да ви звучи малко наивно, но именно това е дългът на НС към обществото, особено към най-бедните!
spodeli.eu/chutovna-naglost-deputatite-si-glasuvaha-20-dni-platen-otpusk-zaradi-izborite-articles-1724.html
© Георги Всички права запазени