Sep 19, 2015, 6:54 PM  

Стани депутат 2 

  Poetry » Civilian
318 0 1

Стани и ти депутат,

докато други живеят в ад,

докато има държавата проблеми,

ти и колегите ти ще сте засмени,

че отпуска голяма сте си гласували,

а че бедни хора са гладували –

това забравяте!(Нали?)
Нека държавата да оправяте*,

че това не се търпи!
А народът блее и мълчи...

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

* – Това може да ви звучи малко наивно, но именно това е дългът на НС към обществото, особено към най-бедните!

 

spodeli.eu/chutovna-naglost-deputatite-si-glasuvaha-20-dni-platen-otpusk-zaradi-izborite-articles-1724.html 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??