30.10.2015 г., 9:45 ч.

Стара рана 

  Поезия » Друга
352 0 2

 

 

 

                     

                 Стара рана

 

 

             Беше отдавна,

                        някъде там,

             не беше далеч,

                        но загубих

              частица от мен,

                        а каква ли -

               не знам

                        и спомена

               вече прокудих.

                   От много възторзи

               и много лъжи -

                    от беди -

                не погледнах -

                    къде ли?

                 Но останала рана,

                     която кърви.

                  Странна болка

                      в сърцето се цели.

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??