27.11.2008 г., 19:17 ч.

Старата любов 

  Поезия » Любовна
481 0 0
Старата любов е ръждясал самолет,
включен на автопилот,
непредвидим и опасен полет.
Старата любов е избухващ вулкан.
Огън от страсти и болки.
Погубен умираш,
за да се родиш
и да литнеш към небесата,
и отново обичаш,
дишаш,
живееш.

© Марушка Р. Шабах Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??