29.04.2017 г., 22:13 ч.

Старецът и морето 

  Поезия
189 3 0

От толкова много време
ме държиш на куката,
че вече забравих
искам ли да живея
или спокойно да си умра
в ръцете ти.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??