25.11.2013 г., 17:48 ч.

Старият вълшебник 

  Поезия
1551 0 3

    

 

 

 

Поспри да ти разкажа приказка една.

Вълшебник стар се скитал по света.

 

Усмивки той раздавал всеки ден.

И не един от него бил пленен.

 

Не пускал в шатрата си никой той –

загрижен само за покоя свой.

 

По пътя му капризната Съдба

го срещнала с красавица една.

 

Вълшебникът съвсем се покорил -

в сърцето си палат й построил.

 

И в шатрата е светло всяка нощ.

Усмивки я огряват до среднощ.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??