Nov 25, 2013, 5:48 PM

Старият вълшебник 

  Poetry
1546 0 3

    

 

 

 

Поспри да ти разкажа приказка една.

Вълшебник стар се скитал по света.

 

Усмивки той раздавал всеки ден.

И не един от него бил пленен.

 

Не пускал в шатрата си никой той –

загрижен само за покоя свой.

 

По пътя му капризната Съдба

го срещнала с красавица една.

 

Вълшебникът съвсем се покорил -

в сърцето си палат й построил.

 

И в шатрата е светло всяка нощ.

Усмивки я огряват до среднощ.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??