23.12.2012 г., 11:05 ч.

Старо за Ново 

  Поезия » Любовна
557 0 1

Смених косата си,
свалих кожата си,
поднових сетивата си.

Всичко старо назад оставих,
нова за тебе се приготвих - 
здрава, умерена, приказно-красива.

Очите си с любов изпълних -
греят за тебе звездно.
Устните ми в усмивка засияха,
за да те ощастливят.
Ръцете ми се издължиха,
за да могат целия да те прегърнат.

Цялата блестя в разкоша на Любовта,
вибрирам в импулси, трепети, копнежи.
Да мога все повече да ти отдам,
с все повече любов света ни ще обгърна.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • С все повече любов света ни ще обгърна. Хареса ми !
Предложения
: ??:??