24.02.2015 г., 22:26 ч.

Става и това 

  Поезия » Любовна
322 0 3

Като много токива любови

и тази преданна и красива,

много бурна, страстна и силна

внезапно отнесена, изгубена.

 

Ти просто я предаде така

без дори и сам да разбираш.

Увлечен в своята суета

мъжката продажна душа.

 

За малко ласкави думи

и усмивки за  свалка лека,

подскачаше като балеринка

продаде душата за стотинка.

 

Няма я вече тръпнещата

до заблуда сляпо вярваща,

обичаща с всички сетива,

пленица на любовта.

 

Днес вече не ме боли,

просто е пусто и тихо.

Без тръпката за срещата

да видя най-прекрасните очи.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • От един жест се ражда любов и също така една постъпка може да я убие.
    Хубавото е, че след една любов идва друга.
    И, който може да обича, сам не остава.

    Бъди обичана, Лени!
  • Благодаря !
  • Остани си пленница на любовта, та това е най-прекрасно нещо в живата на човек.Бъди щастлива и обичана Ели !
Предложения
: ??:??